torsdag 19 oktober 2017

171018 Onsdag Hjo – Varberg

Det är helt otroligt – vi kom iväg på vårt nya äventyr, helt planenligt, trots allt strul vi hade med att först hämta hem vår personbil från verkstaden i Norrköping! Björn landade med personbilen hemma i Hjo vid 13-tiden idag. Vi stuvar in sista packningen i Homer, bokar färjebiljett Varberg – Grenå (669 kr) i rekordfart,”hej-då-snack” med grannar, promenad med Errol och till slut är vi färdiga för en sista avstämning av checklistan; jodå vi verkar vara klara för avfärd! 18:30 säger vi farväl till Hjo och styr vår Homer mot Varberg, för att påbörja vårt nästa äventyr söderut, med Portugal i sikte!

Vi lämnar nu vår vackra Hjo-å
Vi har hela tiden, sedan vår hemkomst i april, haft mail-kontakt med våra vänner från förra övervintringen i Castro Verde och därför vet vi att de också är på resande fot, från Canada, Irland och England, mot vårt gemensamma mål – Castro Verde i Alentejo. Vi ser verkligen fram emot att mötas igen!

Resan till Varberg går lugnt och fint. Efter en hamburgare och Errol-rast, seglar vi in på färjeterminalen strax efter klockan 23 och intar våra sängplatser för en god nattsömn!

8 kommentarer:

 1. Ja det bäst!
  Kram från Katja, Janne och Elias

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar resa �� önskar Eva o Peder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi ska göra vårt bästa! Kram från Eva Björn Errol!

   Radera
 3. Hoppas ni får en riktigt bra resa till Portugal! 😊 Kramar till er

  SvaraRadera
 4. Låter som en spännande och rolig resa! Kram Lisa Resmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir nog en spännande och förhoppningsvis också rolig resa! Kram till er!

   Radera