fredag 2 februari 2018

180202 Fredag Castro Verde

Idag är det dags för Errol att lämna ett nytt urinprov hos veterinären; alltså ger vi oss ut på urinprovsjakt, efter frukost! Vi har fått en glassbox av Sandra, som är lite större än den vi fick låna av veterinären, så kanske att det underlättar för oss att fånga dessa dyrbara droppar däri? Jajamen, redan vid första benlyftet, lyckas vi fånga en tillräcklig mängd med urin och vi kan nu gå raka spåret till veterinären för avlämning! Provsvar får vi på måndag förmiddag! När vi ändå är på sta´n och solen strålar så fint, passar vi på att ta en liten fika, bredvid turistinformationen, den här gången. Eva passar på att gå in där för att fråga efter programmet till Entrudancas; festivalen i Entradas nästa helg. Tyvärr, ser vi inget av intresse, för oss, i programmet. Det förefaller mestadels vara work-shops i danser, så vi beslutar oss för att inte åka dit. Det var precis vad Telémaco förvarnade oss om och de tänker inte heller besöka festivalen!


Nu går vi hem till Homer igen, för att solnjuta, hela eftermiddagen. Det blåser en kall nordanvind, men det passar perfekt för oss, för då får vi lä vid Homer-sidan. Irländske Bill kommer och slår sig ner för en pratstund med Björn, vid Homer-sidan, medan Eva pratar med Carla. Carla och Telémaco föreslår att vi följer med dem på en vandring imorgon, innan vi äter en planerad middag på taverna Horacio, tillsammans med hela internationella gänget. Absolut, det vill vi gärna; vi ses klockan 10 imorgon förmiddag, för att ge oss iväg på vandring!

Eftermiddagen löper på fort i den goda solen och snart nog är det dags för fotbollsmatch. Därefter fortsätter vi solnjuta, så länge som möjligt, tillsammans med Sandra och Phil och varsitt glas rött!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar