torsdag 1 februari 2018

180201 Torsdag Castro Verde

Direkt efter frukost ger sig Björn på arbetet med att byta micro-switch till kökskranen. Eva är mycket peppande och säger ”jag tror aldrig att du klarar det här”! och tar därefter med Errol ut på en lång förmiddagspromenad runt Castro Verde.
När vi kommer åter från promenaden, har Björn monterat ner kökslådor och kökskran samt diskho. Detta medför att alla lådor får göras rent; vilket visar sig vara mycket välbehövligt! Björn arbetar enträget vidare och efter en halv dags intensivt arbete, är en ny micro-switch monterad och kranen samt diskhon placerade tillbaka på sina platser. Vi har åter rinnande vatten i kökskranen! Det blir högsta poäng till Björn idag! Hurra!


Efter detta får vi ta en snabb-lunch på 10 minuter, för att bli klara till fotbollsdags! Idag har vi ytterligare en ny strategi att prova. Vi kommer att endast spela med holländska damlagets tre favoritbollar! Hur ska Sienna lösa detta? Damlaget blir först helt förvirrad och rusar efter alla bollar, men mot slutet av matchen har hon ändå återgått till att favorisera ”guldbollen” och lägger sig ner för att försvara den. Matchen är mycket tuff idag; Portugal kickar iväg en sko; Holland faller omkull och får gröna knän på sina beige fotbollsbyxor och Homer-Zlatan springer rakt in i en husvägg! Efter att Homer-Zlatan utnämnts till vinnare av dagens match, tar han resolut bollen i sin mun och går raka spåret hem; alltså är matchen slut!

Nu går vi alla hem för att förbereda oss för en internationell coach-middag på restaurang Moinho. Spelarna får självklart stanna hemma för att vila upp sig inför morgondagens match. Vi har en mycket trevlig kväll tillsammans, med god mat och gott vin därtill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar