söndag 4 februari 2018

180204 Söndag Castro Verde

Det blåser en iskall nordanvind idag, så det blir bara korta sitt-stunder ute, när solen skiner. En lång Errolpromenad blir det, som vanligt, på förmiddagen. Han tycker vädret är perfekt idag!

Eva gör lite handtvätt av kläder och får då alltid lite grann-snack i tvättstugan. Mestadels blir pratet om den kalla vinden och om hur vädret är i våra hemländer. Det förefaller vara en kall vinter i hela Europa i år!

I övrigt ligger lugnet över campismon denna söndag. Det internationella bargänget har en vilodag och de gör inte mycket väsen av sig idag. Dock repar sig vårt engelska fotbollslag till eftermiddagen och vi kan spela vår traditionella match på sedvanlig tid.

Ikväll ska vi titta klart på filmen ”Skatten vid Sierra Madre” med Humphrey Bogart. Filmen är två timmar lång och vi avverkade första timmen igårkväll. Filmen är mycket bra, så vill inte missa en sekund. Den är från 1948 och i svart-vitt, med sensmoralen om hur rikedom förändrar människor till giriga och själviska. Mycket dagsaktuell med andra ord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar