onsdag 7 februari 2018

180207 Onsdag Castro Verde

Vädret återupprepar sig från gårdagen; kall natt med markfrost och sedan en strålande sol, med en kall nordvind. Dock är vi alltid glada över solens värme!

Phil och Sandra gör sig klara för avfärd på förmiddagen. De ska åka närmare spanska gränsen, i förhoppning om att kunna titta på OS på tv. Sandra är specifikt intresserad av Isdans och Konståkning. Här i Portugal visar de endast sammandrag av OS. Med sorg i hjärtat får vi kramas till avsked, med en förhoppning om att återses någonstans i Europa, under vår hemfärd, längre fram i vår! Hur som helst håller vi kontakten!

Vi går sedan iväg till marknaden, som visar sig ha lite färre försäljare idag. Vi köper 1 kg oliver, till ett pris av 35 kronor. Det blåser så kallt på marknadsplatsen att vi avstår från att äta lunch där. Vi går hem till Homer istället, för att äta sedvanlig lunch!Det är lugnt och stilla på boplatsen idag igen. De flesta är på marknaden förstås! Vi ser att holländska damlaget ligger utanför bobilen och tittar med hög förväntan åt Homer-Zlatans håll, men det blir ingen match idag! Det känns lite konstigt och tomt, att inte vara uppbokad kl 15:30. Errol och Eva går istället en långpromenad runt hela Casto Verde och det gillar vi skarpt, båda två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar