onsdag 14 mars 2018

180314 Onsdag Castro Verde

Väderprognosen förefaller vara korrekt! Förmiddagen bjuder på regnskurar och hård vind. När vi läser SVT nyheter, får vi plötsligt se ett välbekant ansikte dyka upp; Kristian utanför Falköping har skådat den första tranan, som anlänt till Hornborgasjön! Ja, våren närmar sig väl så sakteliga hemma också. Det är allt en speciell känsla, när den första tranan anländer. Vi skickar genast iväg ett mail och gratulerar Kristian!

Nej, idag är det fullständigt omöjligt att klara sig från regn under förmiddagens Errolpromenad. Vi trotsar regnskurandet och går ändå en timmes promenad, runtomkring i Castro Verde. Björn sitter hemma och läser en bok i vår vindruskande Homer.

Ett regnvått Castro Verde


Inte blir det bättre till kvällspromenaden! Regnet och skyfallen bara ökar på och verkar vara never-ending! Vi ser fröken greyhound omgiven av ett harem av herr-hundar; hon löper såklart och har full sjå att försvara sig mot de trängtande herrarna. Hon förefaller inte vara mottaglig ännu! Errol får bara längta på avstånd och njuta av luft-dofterna i den hårda vinden!

Nu boar vi bara in oss i Homer, resten av kvällen. Vi vill inte gå ut mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar