torsdag 28 december 2017

171228 Torsdag Castro Verde

Vid 19:30-tiden igårkväll anlände transporten med Antonios nya husvagn. Nu blev det full fart på alla grannarna på campismon. En kö av grannar ringlar sig väntande på att hjälpa till att förflytta alla nedpackade ägodelar från den gamla husvagnen till den nya. Det tog någon timme, men sedan var allt överflyttat. Nu är äntligen deras långa väntan slut och de får boa in sig i sitt nya hem!

Igårkväll, när Björn nattkissade Errol, fick han se en uppvisning av Tornugglan! Detta glömde han berätta för Eva då, men minnet återkom idag på morgonen! Vi spanar allt efter vår Tornuggle-vän varje kväll, men får inte se honom så ofta!

Idag vill vi bjuda Sandra och Phil på lunch, för Björn har handlat det finaste Bifana-köttet på Intermarché. Vi hade ju hoppats på uteväder, men nej säger vädergudarna; ni får allt sitta inne för det småregnar till och från hela dagen. Nåväl det går ju fint att rymmas i Homer. Herr Fidel följer med förstås och han älskar att undersöka Homers alla utrymmen. Errol och Fidel har heller inga problem att umgås under samma tak. Bifana i bröd smakar utsökt, men oj så fort tiden går i goda vänners sällskap!

Fidel undersöker Homer, medan vi hugger in på Bifana

Herr Fidel i de rätta "Homer-färgerna"
Det är ju redan dags för fotbollsmatchen! Sandra springer och hämtar det holländska damlaget. Vi fortsätter med reglerna att använda oss av tre bollar. Det är så kul! Homer-Zlatan och Sienna far som tokar över planen. Nu kommer Finland och gnyr av längtan att få vara med; ok häng på! Finland har fortfarande svårt att följa reglerna; han har också mycket svårt att inte antasta det holländska damlaget, men till slut lockas han att fånga den tredje bollen, men vägrar att släppa den. Så slutar dagens match; Homer-Zlatan, Holland och Finland går nöjda hem med varsin boll. Dock vägrar Finland att lämna tillbaka bollen; han kräver förhandling och måste mutas med en stor godbit först!

Nu går vi alla in i våra bobilar och hoppas på att få möta solen imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar