torsdag 2 november 2017

171102 Torsdag Castro Verde

Vädergudarna har lovat sol med växlande molnighet idag och möjligen någon regnskur framåt kvällen, så det är lika bra för Eva att handtvätta upp lite kläder. Björn passar på att fortsätta med bearbetningen av Homers svarta plåtränder och med hjälp av Chris ”mirakelsvamp” och polishen, blir Homer helt återställd idag! Såå fin igen; nu är det bara positionsljuset som fattas!

Det dimper ner några fler husbilar under dagen. Precis som förra året, börjar nu finländare att ansamla sig, inför sina Marocko-resor. Det ena finländska paret, vill så gärna hälsa på och prata med Errol. Errol blir alltid lika glad, för uppskattning från grannar. Tyvärr kan de bara prata på finska, men för Errol är det ju inga problem; han är helt internationell i sina språkkunskaper!

På en mur i Castro Verde finns målningar med motiv från staden
Det får bli en kort träningsmatch idag också, tyvärr dyker det inte upp några internationella motspelare idag heller, men Errol godkänner oss svenska tränare och är nöjd ändå!

Framåt sen eftermiddag, börjar regnskurarna komma, precis som vädergudarna hotat med. Errol och Eva skyndar ut på kvällspromenaden, under ett uppehåll och vi klarar oss nästan torrskodda ända hem. Vi får en liten skvätt under sista kilometern, men sedan drar nya regnskurar med åska in över Castro Verde, under kvällen.


Innan regnet och åskan kommer åter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar