tisdag 28 november 2017

171128 Tisdag Castro Verde

Idag hotar vädergudarna med regn frampå eftermiddagen, så det är bäst att Errol får en lång promenad under förmiddagen. Det blir han nöjd med och när vi kommer hem blir det en god stunds solsken, så han hinner slänga sig i Homerskuggan och vi skyndar ut för att njuta solen.

Underbara mosaikmotiv i Castro Verde


När vi sitter där i solen och har det skönt, kommer Sandra och föreslår att vi ska spela en fotbollsmatch redan nu, på grund av kommande risk för regn. Ja, Homer-Zlatan säger aldrig nej till en fotbollsmatch, men var är Portugals lag? Antonio äter ju lunch, men lovar komma så fort han svalt sista tuggan och vinet! Vinet ja....har Portugal druckit för mycket vin? Under spelet far en Portugal-sko iväg och stund senare faller Antonio till marken i ett ivrigt inlägg! Det är ingen fara; det är bara Homer-Zlatan ”the wall”, som står ivägen! Precis när matchen når sitt slut, öppnar sig himlen och en regnskur störtar sig in. Hela teamet springer i sporrsträck hem och vi försvinner in i våra bobilar!

En matchtrött Homer-Zlatan
Regnskurarna håller oss inomhus resten av dagen. Fast Errol och Eva måste ju dock ta en kvällspromenad så vi tar sällskap med Björn, som tänker gå till Intermarché för att handla. En stund senare slutar dock våra promenader i regnskurande och en gemensam trängsel för att snabbast komma in i Homer. Regnandet gör att vi också tackar nej till att sällskapa Sandra och Phil till Musikskolan på kvällen, för att lyssna på en elevkonsert i klarinett. I sanningens namn tror vi att även de stannade hemma!

Regnskur på regnskur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar