söndag 26 november 2017

171126 Söndag Castro Verde

Idag är det inte så värst mycket sol och därför inte heller så varmt. Det är med andra ord ett perfekt Errolväder. Vi beslutar därför att ta en långpromenad tillsammans i Castro Verde. Vi tar också med oss alla våra cent, så kan vi passa på att göra slut på dem genom en fika på hemvägen. Passerar genom bostadsområden, där det alltid är roligt att titta in i trädgårdarna och njuta av blommor, citron- och apelsinträd, bananplantor m m.
Vi passerar Basilikan, där vi hör att en ceremoni pågår och strosar sedan bort till torget för att ta varsin kopp kaffe. Efter en stund kommer Phil och Sandra; ja vi misstänkte nog att de var i Basilikan och nu tar vi sällskap hemåt.

Det blir självklart en hel del grann-prat och Fidelprat också. Faktiskt fick Nancy och Antonio sina sängöverkast med sig hem från Mértola igår! De visar upp överkasten, handvävda av ull och de är verkligen vackra.


 Dagen avslutas med sedvanlig fotbollsmatch. Idag går den så vilt till att Portugal ramlar omkull i en vild fight mot Homer-Zlatan ”the wall”! Det är tur att vi numera spelar på gräsplan, annars kunde Portugal ha skadat sig illa och fått avsluta fotbollsturneringen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar