tisdag 24 april 2018

180424 Tisdag Moncofa

Björn ringer genast vår bank, så fort som de öppnar. Beskedet han får är att avvakta ca 14 dagar för att se om pengarna återfinns på kontot, annars reklamera till internetbanken. Vi hoppas naturligtvis på det bästa!

Errol och Eva går en förmiddagspromenad, i det ljuvliga vädret. Vi går ner till stranden och självklart måste Errol få ta sig ett dopp. Det är lika ödsligt där idag, som igår. Någon enstaka fiskare kan vi se och vi möter någon enstaka turist på strandpromenaden. Vi fortsätter fram till ”the European path”; en utmärkelse man fått för ett område med rik flora och fauna; stigen leder genom detta området. Vi ser dock inget särskilt nämnvärt; några Drillsnäppor och Rörhönor är det enda vi noterar.


När vi är på väg hemåt igen, passerar vi ett stort, strandnära huskomplex och där jobbas det för fullt med att plantera träd och buskar, som också namnges med träskyltar. Här finns nya bänkar och bord, en fotbollsplan m m. Här tror man då verkligen på en rik framtid! Vi får hoppas de har den turen!

Errols kvällspromenad blir in till centrum. Vi handlar lite på Mercadona och strosar sedan hem igen, till en stillsam kväll, med lite enkel matlagning; ikväll var och en för sig, för ovanlighetens skull!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar