fredag 27 april 2018

180427 Fredag Nules

Solen skiner på oss idag också, så vi fortsätter med vårt njutande. Errol och Eva går en förmiddagspromenad utmed stranden och Moncofas strandpromenad, för att se om där finns någon liten supermercado, där vi kan handla lite grann. Errol tar sig ett bad och vi njuter av promenaden utmed Medelhavet. Till slut hittar vi en supermercado, ett par kilometer bort, men dock närmre än till Mercadona. Det är bra, om vi nu stannar här fler dagar. På hemvägen, gör vi precis som igår; vi går med fötterna och tassarna i Medelhavets vågskvalp.

Hemma igen!
Boplatsen har en liten bar, där det också finns en wifi-spot. Phil och Eva sitter där en stund och laddar ner lite program till mobilerna. Sandra frostar av kyl och frys, medan Björn sköter tömning och vattenpåfyllnad av Homer.

Vår lilla bar
Phil och Sandra går sedan iväg till den nyfunna supermercadon för att handla lite, medan vi stannar hemma med en madrass-snarkande Errol och en Fidel som intagit vår gröna dörrmatta, med tillgång till sitt älsklingsvatten; i Errols skål.

Mr Fidel
Phil och Sandra kommer tomhänta tillbaka från supermercadon. De insåg att de inte alls behövde handla någonting! Dagen fortsätter sedan som vanligt, med sen-lunch, siesta och ”egen-tid”.

Frampå eftermiddagen börjar det torna upp sig lite åskmoln i fjärran, så Eva tar genast med sig Errol ut på en alldeles för tidig kvällspromenad, på stranden, så att han kan uträtta sina behov. Åskan mullrar hela tiden i bakgrunden, men Errol gör det han ska, så vi kan strax strosa hem igen. Nåväl, ovädret ligger kvar och lurar över bergen, så vi tar chansen och spelar en fotbollsmatch med Homer-Zlatan, medan Sandra lagar huvudrätten till vår gemensamma kvällsmåltid.

Vi förbereder oss sedan för en ute-middag, eftersom kvällen är ljummen och åskan fortfarande mullrande, ligger kvar över bergen. Men, vartefter vi dukar ut våra tillbehör, kryper också åskmullret närmare oss. Nej, vi ändrar vår plan och flyttar in vår måltid i Homer. Detta var också mycket klokt, för snart nog åskar det och blixtrar kontinuerligt och därpå kommer åskregnet. Dock inget hårt eller långvarigt regn. Vi myser inne i Homer, njuter av måltiden och samvaron samt bestämmer oss för att stanna kvar här några dagar till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar