torsdag 26 april 2018

180426 Torsdag Nules

Vi vaknar till lika ljuvligt väder idag igen! Det är fantastiskt! Vi stannar kvar här på platsen ett tag till.

På förmiddagen delar Sandra och Eva på en tvättmaskin och hänger sedan tvätten på linor, utanför bobilarna. Det torkar fint idag, i den lätta brisen. Björn tar kontakt med vår bank igen, eftersom de nu dragit automatpengarna från hans konto; de pengar som han aldrig fick ut. Banken svarar att vi kan avvakta med åtgärd tills vi kommer hem, så det får bli fallet.

Nu vill Errol ha en förmiddagspromenad, så vi strosar iväg längs stranden och fortsätter sedan vidare, en bra bit på Moncofas strandpromenad. Det är varmt, så vi vänder sedan om och går längs stranden hem tillbaka. Både Errol och Eva går med fötterna i Medelhavets vatten; det känns faktiskt riktigt behagligt! En skillnad är dock, att Errol med jämna mellanrum tar ett helkropps-dopp.


Alla fyra, behöver vi kompletteringshandla en del idag. Phil, Fidel och Errol lämnas hemma, medan vi övriga tar Homer på en tur in till Mercadona och sedan måste vi göra ett nytt försök att ta ut pengar, men idag från en annan bankautomat än sist. Vi börjar med bankärendet; det känns lite pirrigt när bankkortet slukas och koden knappas in; men den här gången fungerar det felfritt; både Björn och Eva får ut sina pengar! Skönt!

Sedan åker vi hem igen och det är redan dags för en sen-lunch, vilken intas ute i solen, förstås! Vi avslutar den med färska jordgubbar. Vi är ganska bortskämda vid det här laget, för vi äter jordgubbar var och varannan dag. Så är det då åter dags för den sedvanliga siestan och ”egen-tid”, innan vi griper oss an Homer-Zlatans fotbollsmatch. Den avslutas som vanligt med ett Errol-bad innan vi sedan strosar hemåt, vadandes med fötterna i Medelhavet.


Ikväll intas dock vår gemensamma kvällsmåltid inne i Homer, för det har under eftermiddagen och kvällen ökat på med vinden, så det blir ingen ljummen kväll. Men, vi samlas istället runt Homer-bordet och njuter ikväll av en hamburger-måltid tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar