fredag 5 januari 2018

180105  Fredag Trettondagsafton Castro Verde

Idag är det bäst att utföra så många vardagsrutiner som möjligt, innan ovädret drar in över oss! Eva cyklar genast till Intermarché för att handla och går sedan en lång promenad med Errol. Björn har under tiden kokat sylt på Smultronbären, som vi plockade igår; den smakar så gott!

Efter promenaden, är det fortfarande fint väder, så det är väl lika bra att vi spelar en fotbollsmatch också, innan regnet kommer. Jadå det holländska damlaget är på gång genast! Alla är på topp och det blir en ovanligt lång match idag!


Phil och Sandra är musiker i botten och nu bjuder de in oss att se på en videofilm, från en av deras spelningar, i en kyrka i Hastings. Det är ett ”brass-band” på 10 personer som spelar och sjunger 40-talsmusik; och de gör det bra! Vi njuter och applåderar! Tack för att vi får dela detta med er! Errol, ligger utanför, utslagen och sover, efter fotbollsmatchen. På minuten, när vi tackat för videovisningen, borstat av Errol och gått in i Homer för sen-lunch, så öppnar sig himlen i ett skyfall, utan dess like! Vilken timing!


Direkt efter sen-lunchen är det dags att dra iväg till Telémacos filmvisning. Vi samlas med några av hans elever i Filmstudions lokal, för att se på Hitchcockfilmen ” The rare window”, en riktig klassiker som innehåller många finurligheter. Vi njuter!

Ja, nu är det redan kväll och regnet fortsätter att falla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar