onsdag 24 januari 2018

180124 Onsdag Castro Verde

Dimman ligger kvar idag också; det är alldeles mjölkvitt ute. Men, idag måste vi ut på ny kissprovsjakt på förmiddagen. Errol tycker promenaden är helkonstig; varför smyger Eva tätt intill hela tiden, med en plastbunke i högsta hugg? Nåväl, till slut och efter massor av benlyft, lyckas vi fånga tillräckligt många droppar för att lämna till veterinären. Inne i väntrummet, vill Errol absolut stå invid entrédörren medan vi väntar. ”Ok, provet duger”, säger veterinären och vi får komma åter imorgon förmiddag för att få provsvar.

"kan vi gå härifrån nu?" säger Errol!
En lättad Errol smiter ut genom dörren och nu ska han få en alldeles vanlig, rask långpromenad, som belöning. Björn går under tiden in på den lilla livsmedelsbutiken i sta´n och köper oliver och en box med det lokalproducerade Entradas-vinet. Så ses vi sedan hemma, för att äta lunch.

När Phil blåser i visselpipan, för att samla lagen till match, har solen jobbat undan dimman och molnen. Alltså blir det en svettig och varm match för våra spelare. Men, både holländska damlaget och Homer-Zlatan sliter på, med låååånga tungor! Portugal har börjat komma i fin form igen och kickar bollarna så skorna flyger iväg; så ska fotboll spelas! Matchen blåses av när båda spelarna lämnar planen och ligger sida vid sida i skuggan, mycket nöjda, med varsin boll mellan tassarna. Det blev med andra ord en oavgjord match igen, möjligen en liten övervikt till Homer-Zlatan, som fick färre gula kort än holländska Sienna.

Nu inväntar vi morgondagens besök hos veterinären igen, för besked om provsvaren!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar