lördag 27 januari 2018

180127 Lördag Castro Verde

Härligt, vi får en solstrålande dag, med den nordostliga vinden. Då får vi lä vid Homer-sidan och kan solnjuta hela dagen! Alltså stannar vi hemma! På med shortsen och fram med stolarna.

Björn får låna en trave med tidningar, ”Nature´s home”, av Bill och Breda, så han slår sig till ro för att läsa i solen. Eva handtvättar och tar en lång Errolpromenad på förmiddagen.

Resten av dagen har de två, små skotska flickorna (4 år respektive 2 år) underhållit oss. De vill klappa Errol och Fidel hela tiden, fastän de är lite rädda. De vill ge Errol mat och vatten; det går fint med vår hjälp. De kommer med en teckning, som föreställer livet under havet; där finns bläckfiskar, krokodiler och farliga hajar m m. Teckningen måste såklart placeras i Homers vindruta, så att alla som går förbi, kan få njuta av den!När det är dags för fotboll, vill även flickorna vara med och sparka boll. Det går ganska bra, för det holländska damlaget tar ”time out” idag och har bestämt sig för att endast bevaka en särskild boll; den håller hon hårt mellan tassarna. Där blir det många utvisningar med gult kort idag! Homer-Zlatan tar flickornas boll-kickar fint och de jublar. Det blir en klar vinst till Homer-Zlatan idag igen! Vad har hänt med hollands damlag??

Efter avslutad match sitter vi tillsammans med Phil, Sandra och Fidel, vid Homersidan, så länge som solen vill värma oss. Flickorna kommer och ger oss godnattkramar i mängd och sedan lägger sig lugnet över vår boplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar