onsdag 10 januari 2018

180110 Onsdag Castro Verde

Skönt, nu har regnet dragit bort och det verkar bli en ganska så solig dag! Jadå, det blir soligt, men ack så blåsigt! En rejäl västlig vind gör att Evas tvätt torkar på rekordtid, men vinden förhindrar oss att njuta av solen vid Homer-sidan! Det går inte att hitta lä någonstans idag! Homer ruskar och gungar i vinden. Errol gillar dock att ligga utomhus och vi kan gå långa promenader idag!


Precis lagom till fotbollsdags, drar det in en rejäl regnskur, så vi tror att matchen blir inställd idag. Men, efter en halvtimme skiner det upp igen och solen kommer fram. Lagen rusar genast ut till en våt och lätt lerig plan, men vad gör det, när ivriga spelare rusar fram så leran stänker. Idag blir matchen oavgjord. Lilla holländska Sienna vann dock tävlingen om lerigaste ben; hennes vita päls existerade inte längre, den hade övergått till brunt!

Ikväll är det dags för Filmstudion. De visar en amerikansk film, ”The love witch” i regi av Anna Biller, från 2016. Telémaco och Carla ska inte gå; de tror inte att filmen är sevärd; men vi får väl se?

2 kommentarer:

  1. Vilken grönska ni har, vad avundsjuka vi blir. Här hemma har det varit mellan 2-4 minusgrader dom sista dagarna men det har varit vackert ute idag med rimfrost i naturen. 😍 Kramar Karlbergs

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men det är skönt med några minusgrader och det är mycket vackert med rimfrost i naturen, i Sverige! Ni är välkomna till oss i grönskan! Kram till er!

      Radera